Oké-oké, nyilván ez egy erős túlzás, de hát tényleg IMÁDJUK őket és mindent megtennénk értük.Utoljára a tőlünk kapott ajándékokat soroljuk, ezeket bővebben leírva folyamatosan töltjük fel.Hát íme, ők azok:



Zentai Márk, MARK

Született: 1989. augusztus 25., Kaiserslautern.

Ki ő? énekes, 2004 óta él Magyaroszágon, a Megasztárban fedezték fel, de -kora miatt- kiesőként ismerhettük meg, 2 nagy lemeze jelent meg idáig

Kedvencei:Jamie Cullum, Frank Sinatra, Coldplay

Díjak: Fonogram,VIVA Comet,Bravo Otto, Popcorn

Miért szeretjük? Számait, a zenei stílusát, nem lekezelő a rajongókkal és valljuk be, nem rossz pasi...( :D) Jah és tetszik az öltözködése is (mellények és nyakkendők 4ever!!)

Mit kapott tőlünk?

Nyakkendőt, saját készítésű rajzokat és egy mikulássapkát.


Fekete Dávid, DAVE


Született: 1986. október 22., Győr.

Ki ő? énekes, főként musical stílusban érzi otthon magát, a Megasztár felfedezettje, a 2. helyen végzett és legnagyobb örömére így is megkapta az autót.

Kedvencei:

Díjai: a Hal a Tortán győztese ;P

Miért szeretjük? Számait, az őszinte naivságát, kedvességét, hangját (ahogy sikít a 'Lehetsz Király'-ban), a kinézetét, mert ő is JÓ PASIIII!!!

Mit kapott tőlünk?

Párnát, bögrét, pólót, rendszámot.


Király Viktor, VIK

Született: 1984. március 29., Amerika

Ki ő? énekes, zenész, zenéket ír, Amerikában élt 16 éves koráig, utána Magyarországra jött, ikertestvérével, Bennel együtt énekelnek a FaceIIFace nevű zenekarban, nővére az Amerikában is híres Király Linda, a Megasztár felfedezettje, 2008 hangja.

Kedvencei:
libacomb párolt lila káposztával, BBQ csirkeszárny,kutya, amerikai foci, számítógépes játékok, Mallorca

Díjai: 2008 hangja, a 4. Megasztár győztese (és anno jelölték VIVA Cometre is)

Miért szeretjük?

Mit kapott tőlünk?
Párnát, pólót, palacsintát, rendszámot.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://eiajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr93918000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása